be
België
Panels Ply Flex Wallpaper

Kies voor het milieu
Kies voor samengesteld fineer

 

Verantwoord alternatief op tropische houtsoorten

Traceerbaarheid van tropische houtsoorten is niet altijd mogelijk. Daarom hebben we in de Look’likes collectie een verantwoord alternatief op deze houtsoorten ontwikkeld. Nu hebt u een andere oplossing voor exotische houtsoorten zoals Santos pallisander, Ebben Maccasar en Teak. Als gereconstrueerde houtsoort in de Look'likes collectie dragen deze wel het FSC®-label (WB-COC-000970).

Gezonde werk- en leefomgeving

De lijmen die we gebruiken bij de productie en de verwerking van samengesteld fineer, bevatten geen urea-formaldehyde. Ook hebben ze slechts een minimum aan vluchtige organische stoffen (VOC). Dat is een echte revolutie die zorgt voor een gezondere werk- en leefomgeving.

Volledig CO2-neutraal

Voor de productie van de Look’likes wekken we 30% van de energie op uit onze eigen zonnepanelen. De overige energie kopen we enkel ‘groen’ aan. Ons houtafval gebruiken we om onze machines op de juiste temperatuur te brengen en onze gebouwen te verwarmen. Ook het daglicht laten we maximaal binnen, zodat de verlichting niet nodeloos hoeft te branden. Het is onze ambitie om volledig CO2-neutraal te produceren.

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie